Ota yhteyttä

 

Ota yhteyttä, jos sinulla on UCB:n tuotteisiin liittyviä kysymyksiä. UCBCares®-tietopalveluun on helppo ottaa yhteyttä. Kaikki yhteydenpito on luottamuksellista.

Puhelin

 

 

Maksuton numero:

Suomesta soitettaessa: 
0800 9 13353

 

Maksullinen numero:

+358 9 4273 3300

Sähköposti

 

 

UCBCares.FI@ucb.com

Image
UCBCares
UCBCares®

 

UCBCares® on UCB:n tarjoama tukipalvelu potilaille, joille on määrätty UCB:n lääkkeitä, sekä heitä hoitaville terveydenhuollon ammattilaisille.

Tiimimme palvelee sinua seuraavissa asioissa:

 

  • Tarjoamme hyödyllistä tietoa, jotta hoitosi onnistuu mahdollisimman hyvin
  • Haluamme auttaa sinua saamaan vastauksia UCB:n lääkkeitä koskeviin kysymyksiisi
  • Kuuntelemme ja kirjaamme mahdolliset UCB:n lääkkeisiin liittyvät haittavaikutukset tai valitukset
Lääketurva

 

Jos haluat ilmoittaa UCB:n tuotteeseen liittyvästä haittavaikutuksesta, voit ottaa yhteyttä UCB Pharma Oy Finlandin lääketurvaosastoon sähköpostilla ds.fi@ucb.com tai tehdä ilmoituksen kansallisen ilmoitusjärjestelmän kautta www.fimea.fi
 
Jos havaitset haittavaikutuksia, kerro niistä lääkärille, apteekkihenkilökunnalle tai sairaanhoitajalle. Tämä koskee myös sellaisia mahdollisia haittavaikutuksia, joita ei ole mainittu valmisteen pakkausselosteessa. Voit ilmoittaa haittavaikutuksista myös kansallisen ilmoitusjärjestelmän kautta www-sivusto: www.fimea.fi tai suoraan UCB Pharma Oy Finlandille sähköpostilla ds.fi@ucb.com. Ilmoittamalla haittavaikutuksista voit auttaa saamaan enemmän tietoa lääkkeidemme turvallisuudesta.  
 
Kaikkia henkilötietoja käsitellään EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaisesti luottamuksellisina.

FI-BK-2400035

 

Helmikuu 2024